CHITIR CHICKEN ENSCHEDE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1094 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Chitir Chicken Enschede. Meer weten? Ontdek meer

10 mei 2024 om 2:10 Eten was lekker. En wederom snel bezorgd.
29 apr 2024 om 16:50 Altijd goede service, eten is altijd top, bezorger was super vriendelijke heb totaal niks slechts te vermelden
15 apr 2024 om 20:29 Zo als altijd lekker en goed
27 mrt 2024 om 4:41 It wasn't good
20 mrt 2024 om 18:28 Friet was oke.... kip een beetje donker gefrituurd, coleslaw moet je nu extra bestellen en de bezorger mocht wat vriendelijker zijn.
18 mrt 2024 om 18:21 Eerste keer dat ik dit meemaak: Bezorger laat de bestelling aan de deurhendel hangen, zonder op de deurbel te drukken. Ik zag hem net vertrekken met de auto en toen ik de deur opendeed viel de hele bestelling overal op de grond.
17 mrt 2024 om 6:28 Altijd goed!
16 mrt 2024 om 4:56 Eten was top, bezorger was oprecht gewoon een kneus. Super onvriendelijk, je geeft aan niet aanbellen en hij belt 4x aan , om je vervolgens uit te lachen met zn vriend om 23:20 en met k*nker te schelden. Hoop dat hij er goed op aangesproken wordt!
12 mrt 2024 om 22:36 10/10
9 mrt 2024 om 22:13 De kip was heel erg pittig ontzettend veel peper,dacht het bakje met de peper is erin gevallen ,sommige stuke waren niet te eten . De bakjes met de koolsla waren belachelijk klein .geen aanrader bestel niet meer
28 feb 2024 om 20:38 Zo als altijd weer lekker. Top ga zo door
19 feb 2024 om 21:22 heel lekker en snelle bezorging . alles top