CHITIR CHICKEN ENSCHEDE

CHITIR CHICKEN ENSCHEDE Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 925 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Chitir Chicken Enschede. Meer weten? Ontdek meer

12 aug 2022 om 1:49 ik bestel ik krijg een melding dat ik 45 min hoef te wachten 1.5 uur later bel ik geen gehoor daarna bestel ik bij late night snack shop die waren mooi optijd :)
31 jul 2022 om 22:01 Het eten zelf en de bezorging was weer prima, wat ik wel erg jammer vind is dat ik €3,- voor friet betaal en wel geteld 20 frietjes heb gekregen, iets wat mij erg opvalt de laatste tijd het is niet de eerste keer dat dit voorkwam.
20 jul 2022 om 21:05 kip was uitstekend, bezorger een beetje nors.
30 jun 2022 om 19:50 Eten waren prima lekker zo als altijd. Alleen patat hebben ze niet mee geleverd. Dus bestelling niet conpleet. Maar veder was het lekker.
28 jun 2022 om 7:56 De bezorging was goed maar het eten helemaal niet !!De wings waren vol van vet en de smaak was helemaal niet goed! Waarschijnlijk waren veel keer in de olie gewarmd!De frites hadden ook een vreemde smaak (ook van de olie???)Echt jammer vind ik het..
24 jun 2022 om 22:07 Altijd top!
19 jun 2022 om 18:25 Lekker eten, goed warm en bezorging op tijd.
14 jun 2022 om 7:34 kwam precies op tijd. Eten was lekker warm en vers.
13 jun 2022 om 20:55 Het eten is gebracht met auto en ik woon vlakbij ,en het eten was koud, en had een menu besteld, zat niet eens mayonaise bij ,en vind het eten niet echt lekker daar
13 jun 2022 om 12:54 Ik vond het eten HEEL ERG LEKKER de De hamburger smaakte perfect ,lekkere grote en pittige chickenwings en tenders ,ook de milkshake waar ik normaal niet van houd smaakte giga lekker !!! Ik geef ze een 10 voor deze smaakbeleving !!!!!!
13 jun 2022 om 1:56 Patty for beef burger was quite dry.